Cat Flicks

Iedereen wil een kat zijn!

Als kind had ik een boek over de Aristokatten waar ik dol op was. Voor zover ik mij kan herinneren, heb ik de gelijknamige tekenfilm echter nooit gezien. Hoe is dat mogelijk, vraag ik mij nu af… Behalve over katten, gaat het verhaal ook over jazzmuziek, en een goed liefdesverhaal versmaad ik evenmin.

Voor de potentiële geliefden nader tot elkaar komen, moet er wel een en ander gebeuren. Als butler Balthazar namelijk verneemt dat Madame Bonfamille haar vermogen zal nalaten aan haar geliefde katten in plaats van aan hemzelf, de loyale bediende, bedenkt hij een snood plannetje. Hij kidnapt mama Duchess en haar kittens naar een plek ver buiten hun woonplaats Parijs in de hoop ze nooit meer te zien. Hij houdt er echter geen rekening mee dat een kat altijd de weg naar huis terug weet te vinden! Zeker met de hulp van straatkat Thomas O’Malley moet dat lukken! Onderweg ontluikt er zelfs een romance tussen hem en Duchess. Dit verhaal moet haast wel goed aflopen! Het is de hoogste tijd dat ik me hiervan vergewis…

Afbeeldingsresultaat voor aristokatten

Geef een reactie