Cat Flicks

De Gelaarsde Kat

Van de film Shrek heb ik enorm genoten, maar misschien van Shrek 2 nog wel meer dan van het eerste deel. Hoe zou dat nou toch komen? Juist, omdat het personage Puss In Boots zijn intrede deed. Nog nooit zag ik iemand – zelfs geen kat – zo snel metamorfoseren als dit aandoenlijke wezentje.

Afbeeldingsresultaat voor puss in boots

Shrek en prinses Fiona hebben elkaar gevonden, zijn in het huwelijksbootje gestapt en niets lijkt hun levensgeluk in de weg te staan. Tot het tijd is de schoonfamilie te ontmoeten! Dochterlief zelf wordt nog wel in de armen gesloten, maar de man van haar keuze wordt met argwaan, misschien zelfs vijandigheid bejegend. Prins Charming was immers degene die zij voor haar op het oog hadden.

Puss In Boots komt op de proppen als potentiële moordenaar van Shrek, die wordt gered door een opspelende haarbal, een van de grappigste scenes uit de film. Uiteindelijk worden Shrek en Puss bondgenoten; samen redden ze Fiona uit de klauwen van Prince Charming, die helemaal niet zo charmant blijkt te zijn. Het verhaal loopt dan ook positief af: Happily Ever After.

Geef een reactie